Valikko Sulje

Yritys

Oulapelti Oy on luotettava kumppani

 

Oulapelti Oy on perustettu Oulaisiin vuonna 1981. Yritys on erikoistunut julkisten rakennusten ilmastointiurakointiin ja rakennuspeltitöihin, pienen osan liikevaihdosta muodostaa lähiseudun kotitalouksien mittatilauksena tehtävät, kädentaitoa vaativat peltisepäntyöt.

Oulapelti Oy on vakavarainen, ympäri Suomea urakoiva yritys, jolla on Oulaisissa pohjois-pohjanmaalla omat 800 m2 tuotanto- ja 300 m2 varastotilat sekä tuotantoa tukeva nykyaikainen konekanta. Yritys on kuulunut parhaimpaan AAA-luottokelpoisuusluokkaan vuodesta 1997 alkaen ja sen vuosittainen liikevaihto on 2000-luvulla ollut 1-3 miljoonaa eur.


Vahvuutta henkilöstöstä ja yhteistyökumppanuudesta

Oulapelti Oy on tunnettu henkilöstönsä vahvasta ammattitaidosta ja ”tekevästä” asenteesta. Palveluksessamme on sesongista riippuen 10-20 ilmastointialan ammattilaista, näistä puolella teknillinen koulutus. Lähes kaikilla asentajillamme on vähintään 10 vuoden kokemus ilmastointialalta ja osa työntekijöistämme on ollut palveluksessamme yrityksen perustamisesta alkaen. Oulapelti Oy:n vahvuutena onkin sitoutunut, pitkään yhdessä työskennellyt henkilöstö